Tuinontwerp en tuinadvies  

Voor een nieuwe uitstraling van uw tuin is niet altijd een nieuw tuinontwerp nodig. Maar als u het grondig aan wilt pakken, dan is een tuinontwerp fijn om een voorstelling van de mogelijkheden te kunnen maken. Op verzoek maak ik graag een tuinontwerp voor u vanuit de gedachte “hoe kunnen we een tuin creëren die bij u past.” Uw wensen vormen de leidraad en met gevoel voor ruimte en sfeer breng ik alles voor u in kaart. 

Tijdens het eerste gesprek (deze is gratis en geheel vrijblijvend) geef ik u inzicht welk budget past bij de wensen die u heeft. Aan de hand van de wensen en het budget kan ik een passend ontwerp maken. De kosten van een ontwerp vervallen als u de tuin door mij laat aanleggen.

Het is ook mogelijk om alleen een ontwerp door mij te laten maken. Afhankelijk van de grootte en/of de complexiteit van de tuin/wensen, kan ik een ontwerp maken voor uw tuin voor een bedrag vanaf € 325,- excl. BTW.

Op mijn ontwerpen rust auteursrecht. De door mij gemaakte ontwerpen kunnen niet worden gebruikt zonder dat hiervoor toestemming is gegeven / overeenstemming is bereikt.