Veranda & tuinoverkapping.

Een veranda biedt in de zomer verkoeling en op frissere dagen beschutting. Met een veranda kunt u eerder in het voorjaar tot later in het najaar genieten van uw tuin! Een veranda brengt sfeer en nostalgie in een tuin. Ik maak veranda’s en tuinoverkappingen op maat, zowel binnen als buiten regio Westland.

Tijdens het gesprek onderzoek ik met u welke stijl veranda / tuinoverkapping bij u past. En hoe deze kwa maat en locatie goed tot zijn recht komt in uw tuin.

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van veranda’s en overkappingen:

– Van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk.

– Diverse mogelijkheden kwa dakconstructie en bedekking (pannen, dakpanplaten, of folie met grind).

– Het hout dat gebruikt wordt, zorgt voor een groot deel voor de uitstraling van de veranda. Van geïmpregneerd hout en hardhout tot het duurzame Douglas-hout. Bij de bouw van veranda’s maak ik veel gebruik van laatst genoemde houtsoort. Douglas is een houtsoort dat door zijn mooie houtstructuur en warm rode kleurstelling klasse uitstraalt. Stelt u zich eens voor: een veranda gemaakt van 20×20 cm. balken. Dit geeft een prachtige, robuuste uitstraling!
Douglas heeft een zeer goede duurzaamheidsklasse, waardoor u er jarenlang plezier van heeft.

Tuinoverkapping

Diverse tuinoverkappingen op maat.

Bouw veranda.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een veranda of tuinoverkapping in uw tuin? Of u nu woonachtig bent binnen of buiten het Westland, u kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. U kunt mij bereiken op 06-15630666.